Vi hjälper dig att sätta färg på dina projekt, stora som små. Med kunskap och erfarenhet kan vi färg och måleri. Vi utför en lång rad olika tjänster inom måleri, tapetsering och renovering i villor, lägenheter, kontor, butik, lager, sjukhus, skolor, BRF samt vid nyproduktion eller stora Rot-arbeten. 


ROT-avdrag till dig som privatperson


Tack vare rotavdraget betalar du som har en villa, bostadsrätt eller sommarstuga bara 70 procent av arbetskostnaden. Rotavdraget är personligt och har ett tak på 50 000 kronor per år. Är ni två ägare till bostaden kan ni alltså dra av upp till 100 000 kronor.  Avdraget kan inte vara större än skatten du faktiskt betalar under året. Tycker du det låter krångligt? Det är det inte, kontakta oss så hjälper vi dig.


Fullständiga regler för rotavdraget hittar du på skatteverket.se


Målerientreprenader

Vi sammarbetar med dig som målerientreprenad. Från lokalanpassning till nyproduktion, alltid med ärliga offerter och hög kvalitet. 

Låt oss kalkylera åt Er. 

Vi erjuder dig som målerientreprenad hjälp med att räkan på måleri jobb.

Kontakta oss för mer information!

0760777014

Bostadsrättsförening

För BRF är Örstig Måleri ett tryggt och kostnadseffektivt alternativ när du skall renovera, bygga nytt eller bygga till. För BRF är det kanske speciellt viktigt att jobba med en stabil och pålitlig partner, så att bostadsrättsföreningens styrelse kan känna sig trygg med valet av leverantör inför övriga medlemmar. Vill du höra mera kontakta oss.

Privatpersoner

För oss är inget uppdrag för litet. Vi gör ditt drömhem till en verklighet där vi målar alltifrån en sockel till hela fasader. Välkommna att höra av er så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just er.